Descopera acum cele 7 strategii fundamentale de crestere exponentiala

Iasi, Palas Congress Hall

25.10.2018

18:00

Inscrie-te acum

 

 

 

Am descoperit ca cei mai multi oamenii traiesc o viata monotona! Viata lor se rezuma la “Oare azi ce fac?” sau “M-am saturat de aceleasi lucruri, de aceasi afacere, parca as schimba ceva dar nu stiu ce!” Si asta se intampla indiferent de nivelul de trai, afacere, nivelul financiar, clasa sociala…

SUCCESUL CERE MOTIVE

Daca nu stii “DE CE?” faci business nu vei afla “CUM?” sa faci business.

DE CE facem noi business?...ne Spun prietenii nostri

DE CE sa fii in sala?

  • Una dintre minciunile esentiale pentru care oamenii nu incep afaceri este pentru ca ei cred ca au nevoie de bani sa inceapa.Nu este adevarat.
  • Vino acum sa afli care sunt cele 2 lucruri de care ai nevoie sa fii Proprietar de business.
  • Daca ai un business vrei sa scalezi business-ul. Nu poti sa scalezi daca nu te impaci cu banii.Vino, de urgenta, sa afli cum sa scapi de convingerile legate de bani si sa iti creezi drumul catre independenta financiara.
  • Care sunt cele 3 lucruri critice pe care nu le stii despre succes si fara de care nu vei reusi.
  • Leadership personal.Cum sa te conduci in asa fel incat rezultatele tale sa explodeze in piata actuala.
  • O simpla strategie simpla prin care sa conduci afacerea ta cu pasiune astfel incat nu doar sa-ti aduca bani foarte multi ci si libertate, fericire si implinire
  • Cum sa constuiesti relatii puternice, la propriu. Sa nu relationezi in afaceri este ca si cum ai concura la raliu cu o caruta trasa de un magar.
  • Cum sa construiesti o echipa puternica. Puternic nu inseamna numeros. Puternic inseamna FUNDAMENTAL.
  • Cum sa eviti cea mai mare greseala pe care cei mai multi proprietari de business o fac. Noi o numim “Antreprenorul si Esecul”
  • Afla “Secretul” care reprezinta STALPUL PE CARE SE CLADESTE SUCCESUL si cei mai multi antreprenori pur si simplu il ignora. Asta e si motivul pentru care isi chinuie viata si afacerea.

 

Inscrie-te la eveniment

DE CE MIHAI?

Este probabil cel mai bun mentor al noii generatii de training. O generatie cu mult mai multe resurse si desigur mult mai avansate pentru piata actuala.

Cu un caracter puternic este recunoscut pentru metoda lui autentica si sincera de a se lupta cu convingerile oamenilor ajutandu-i sa creasca pana la potentialul maxim.

In prezent este Presedintele I.L.A. (Institutul de Leadership si Antreprenoriat) si Director executiv al John Maxwell Team International.
Este pregatit si mentorat in leadership si comunicare de numarul 1 mondial John C. Maxwell, studiind si aplicand concepte ce au ajutat la dezvoltarea a peste 10 milioane de oameni din intreaga lume ṣi Top 500 companii la nivel international. Se dezvolta continuu in toate ariile vietii lui alături de Paul Martinelli, Grant Cardone, Harv Eker si Joe Vitale.
A lucrat pana acum cu companii de top precum Coca-Cola, Banca Transilvania, Forever, Barum, Oriflame, N&C Consulting, Laser Triodental, Coral, ATCT, Casa Hategan și alte companii care in acest moment prin autenticitatea lor fac o diferenta pe piata lor de profil

Prin metoda lui unica, Mihai urgenteaza clientii si partenerii lui sa isi depaseasca limitele si sa isi gaseasca libertatea pentru ei

si familiile lor. El pune pret pe practica si nu pe informatie. Pe actiune si nu pe confort (nu negociaza cu zona de confort

si credintele limitative). Iata ce stim despre noi si automat si despre tine:

“Poti mai mult decat crezi si meriti mai mult decat visezi” Pare doar o vorba? La seminar o vei vedea in varianta reala.

Mihai ne spune mereu
“Nu fii unul dintre cei care refuza succesul, fii unul dintre cei care traieste succesul”

 

Inscrie-te la eveniment

Si-au pus increderea in Mihai