fbpx
Programe de dezvoltare
Puterea intenției
Principiile dezvoltării personale
Cele 4 principii fundamentale ale succesului
Ai-nevoie-de-bani-ca-să-faci-bani

Ai nevoie de bani ca sa faci bani!

De  cate ori ai spus asta sau ai auzit asta: „Ai nevoie de bani ca sa faci bani!”

Traim intr-o lume „bolnava” cu sensul de saraca din punct de vedere mental ( si emotional si spiritual) Intr-o lume in care toti vorbesc si cei mai multi habar nu au ce spun.

Ghici cine spune ca „ai nevoie de bani ca sa faci bani”? OAMENII CARE NU AU BANI.

Sunt aceeasi care spun ca „BANII SUNT OCHIUL DRACULUI” si „BANII NU ADUC FERICIREA”.

Cum sa inveti de la astfel de oameni? Cum sa-ti iei profesor un om care tot ce face in fiecare zi este sa asculte stirile, sa se uite la TV si sa citeasca ziarul, toate reprezentand in lumea de azi cel mai bun instrument de a tine oamenii sub controlul si influenta mediocritatii.

„Ai nevoie de bani ca sa faci bani” este una dintre cele mai mari obstacole care limiteaza o persoana sa-si manifeste talentul menit sa ajute mii, sute de mii, milioane poate chiar miliarde de oameni. Este in stransa legatura cu limitarea potentialului uman. Este in stransa legatura cu limitarea manifestarii energiei interioare, a fericirii si a iubirii fata de semeni si propria persoana.

Este o convingere mediocra demna de primul nivel al constientizarii-nivelul animal. La acest nivel sunt oamenii care cred ca viata se intampla pur si simplu. Aici sunt oamenii care in loc sa-si construiasca viata, isi accepta viata. Oamenii care cred ca cheia succesului este doar norocul si la un moment dat „A rasarii soarele si pe strada mea”.

Oamenii care spun ca „Sanatate sa avem si apoi le avem pe toate”. Si de multe ori stau si vad cum soarele rasare pe strada lor, sunt sanatosi tun dar din pacate sunt la acelasi nivel mediocru, cu multe dorinte neindeplinite si tot ce-i poate ridica (trezii) este probabil frica de a-si pierde sanatatea si a se intuneca cerul.

Acum… J

Daca citesti aceste randuri iti spun ca INDIFERENT de nivelul la care esti in acest moment POTI SA FACI BANI FARA BANI!

Au trecut deja 13 ani de la prima afacere pe care am dezvoltat-o si iti spun sincer atunci am avut ZERO lei. Era o afacere de amanajari exterioare si nu am avut bani nici macar pentru cea mai mica foarfeca de taiat florile uscate. Partenerul meu de atunci care se ocupa de gradinarit imi cerea scule de tuns gazon, foarfeci de curatant copaci, masini de tuns iarba si noi eram lefteri. Tot ce aveam era 1 telefon, masina mea de servici (eram si angajat) si 1 laptop vechi pe care partenerul meu facea proiecte de gradini.

Eu eram pe partea de vanzari, eram responsabil sa aduc „bani in casa”. La aprox. 1 luna distanta de la crearea firmei aveam primul contract in valoare de aprox. 15.000 de euro. Si atentie nu am avut niciun ban.

Am avut in schimb cele mai importante 2 lucruri. Am avut acele 2 lucruri pe care le-a avut fiecare om care a reusit in aceasta viata indiferent de tara, cultura, religie, nationalitate sau culoare.

Acele 2 lucruri pe care cei mai multi oameni le-au pierdut din cauza acelor „profesori” care spun ca „ai nevoie de bani ca sa faci bani”.

Iar cele 2 lucruri pe care le-am avut sunt cele pe care o sa le am tot timpul, eu si orice om de succes, sunt: UN SCOP BINE DEFINIT SI CURAJ. Stiu ce imi doresc si am curajul sa cer. La fel au facut si cei care ne-au dat painea, becul, avionul, masina, telefonul, laptopul etc.

Asa ca am o intrebare: Care este Scopul tau in viata?  (scop=pasiune+talent)

Identifica-ti scopul, actioneaza mai mult decat gandesti si iti promit ca este tot ce trebuie sa ai ca sa incepi sa faci bani.

P.S. Spune-le  „profesorilor” ca „ai nevoie de bani ca sa faci bani multiplici banii”

Griji la gandurile tale!

Cu ganduri de succes,
Mihai

Post a Comment