fbpx
Programe de dezvoltare
Puterea intenției
Principiile dezvoltării personale
Cele 4 principii fundamentale ale succesului

Iubirea…nucleul unei relații

Ești de acord că IUBIREA este nucleul unei relații ?

 

Iată un subiect de care nu credeam că o să vorbesc în articole…nu face parte din aria mea profesională dar foarte mult pomenesc asta.

Pomenesc asta de fiecare dată când le vorbesc studenților mei, lideri și antreprenori, despre ARMONIE. Și spun așa:

“-Viața ta să fie în armonie, are nevoie ca tu să ai grijă de 3 lucruri: de tine, business si familie. Dacă îți pierzi atenția de pe una singură, iți pierzi armonia”. În acest articol vorbesc despre relația ta…

În acest moment, al scrierii acestui articol, suntem in perioada tulburătoare a pendemiei covid-19. O perioadă de izolare la domicilu…Crezi că în această perioadă creezi contextul potrivit pentru a acorda timp familiei tale, soției/soțului tău, iubitei/iubitului tău?

Aș sugera să faci din această perioadă de dificultate una favorabilă pentru a-ți consolida relația, știind că niciodată nu este prea mult și că întotdeauna poți oferi mai mult. Și cum se spune că iubirea este cea mai puternică forță din Univers, ce crezi că s-ar întâmpla dacă ai oferi atenție, afecțiune și respect relației tale? Cu siguranță relația va crește la un alt nivel.

Îmi place să spun că partenerul tău te reprezintă în totalitate, și invers. Că în această perioadă tulburată este extreme de important să nu te oprești din dezvoltare și să oferi timp prețios relației, să fii prezentă/prezent în relația pe care o ai sau poate pe care vrei să o construiești. Așa că ia-ți un angajament față de partenerul tău și dă un sens relației tale.

Îți dau câteva ponturi/sugestii; comunică cu partenerul tău, faceți exerciții împreună (adresați-vă întrebări pentru a vă cunoaște mai bine, antrenați-vă împreună, încearcă să cunoști mai bine care sunt nevoile partenerului, întreab-o/întreabă-l cum poți contribui mai mult la fericirea ei/lui), ieșiți din rutină, împărtășiți-vă dorințele unul celuilalt, folosiți cuvinte semnificative ca de exemplu:

”Îți mulțumesc iubitule/iubito, te apreciez. / Tu esti tot ce-mi trebuie. / Nu vreau să te întrerup din ce faci, vreau doar să-ți comunic că te iubesc./ Ești sexy! J.” Mulțumește-i că ești parte din viața lui/că faci parte din viața ei.

Un bărbat poate fi pentru o femeie lumina din întuneric cum și femeia este energie pentru  bărbat. Bijuteria noastră de preț este sufletul, iar tu vei pune suflet în fiecare clipă petrecută alături de el/ea.

Atenție! Nimic nu e mai important decât clipa de acum! Acordă-ți un moment pentru a evalua relația. Este aceasta cu adevărat împlinită? Este aceasta așa cum ți-o dorești? Ce ești dispus să faci pentru a o crește?

Când vine vorba de relație, astăzi pentru ce ești recunoscător?

 

Mihai

Împreuna, facem succesul SIMPLU!

 

Programe de dezvoltare

 

Post a Comment