Training Motivaṭional

Cea mai mare problemă a oamenilor este neîncrederea ṣi stima de sine scazută.Stima de sine este liderul potenṭialului nostru. Stima de sine scazută blochează creṣterea oamenilor până la potenṭialul maxim, ṣi de aici… rezultate nesatisfăcătoare. Deseori întâlnesc în cadrul companiilor dar ṣi în afara lor, oameni care-ṣi pierd motivaṭia din diferite motive care din păcate nu sunt sesizate de lideri sau anturaj.

Acum,
Există o diferenṭă între un speaker motivaṭional ṣi un trainer motivaṭional:
Speaker-ul motivaṭional aste acel om care te face sa zambeṣti ṣi a doua zi să nu mai ṣtii de ce ai râs.

Ȋn schimb, trainerul motivaṭional cu siguranṭă, chiar dacă te face să zâmbeṣti, a doua zi , a treia zi cu siguranṭă o să-ti aminteṣti de ce 🙂

Ȋn calitate de trainer motivaṭional Mihai te ajută să fii conṣtient de modul în care ai fost creat ṣi potenṭialul fantastic pe care îl ai. Vrea să te conecteze cu mareṭia ta, vrea să te ajute să înṭelegi de ce toate gândurile tale negative, toată energia ta negativă, tot ceea ce atragi negativ în viaṭa ta, a companiei, a angaja ṭilor, sunt ceva ce tu creezi inconṣtient. Dă-i voie să te ajute să transformi toate astea în aspecte pozitive ṣi implicit rezultate pe măsură. Tu vrei practică nu informaṭii. Practica provine din modul în care gândeṣti ṣi conṣtientizezi informaṭia.

O să-ṭi arate care sunt metodele optime prin care tu să începi să iṭ i foloseṣti mintea în favoarea ta ṣi a companiei, mai exact o să-ṭi arate cum te poṭi conecta cu obiectivele tale, muncind pentru tine sau în colaborare cu ceilalṭi.