Coaching

John Maxwell defineṣte un coach ca fiind persoana care vine alături de tine ṣi te ajută să te corectezi fără să te critice în vreun fel care să îṭi facă rău.

Cuvântul coach înseamnă „a veni lângă”. A veni lângă tine, a împărtăṣi, a învăṭa ṣi a asculta împreună.Coachingul lui Mihai implică abilitatea de a te inṭelege, de a fi acolo unde eṣti ṣi tu, de a gândi cum gândeṣti ṣi tu ṣi de a-ti înṭelege punctul de vedere. Imaginează-ṭi pe cineva care nu e nici în faṭa ta sa te tragă, nici în spatele tău sa te împingă ci exact în dreptul tău pas cu pas. Din aceasta poziṭie, Mihai, te va ajuta să vezi o perspectivă nouă, ajuntându-te să te ridici pentru a-ṭi vedea mai clar ṣi mai definit viziunea . In calitate de coach cerificat de John Maxwell, poate să înteleagă prin ceea ce treci acum ṣi prin ceea ce vei trece în viitor.Coachingul e un proces prin intermediul căruia împreuna vedem înainte , pregătim drumul ṣi mergem pe el adaugându-ṭi valoare în mod constant.

 

Tipuri de coaching:

  1. Coaching Individual – coachingul în format unu la unu, privat ṣi confidenṭial

Atunci când lucrează unu la unu cu tine, obiectivul lui Mihai este scopul ṣi interesul tău. Folosind programe specifice nevoilor tale vrea să te ajute să iṭi îndeplineṣti viziunea ṣi ṭelurile care se află în tine.Impreună veti crea un plan strategic prin care tu sa dobândeṣti claritate, prin intermediul unui proces constant care include interacṭiune ṣi responsabilizare.

Problema ta de ieri nu o poṭi rezolva cu mintea de ieri decăt cu mintea ta de mâine, maine înseamnă un nivel de conṣtientizare mai înalt.

  1. Coaching de grup, pentru echipa ta! Grupare mică la locaṭia stabilită în comun sau în mediul online

În coaching de grup, întreaga experienṭă a discuṭiilor ṣi rezultatelor este multiplicată peste orice ar putea obṭine un individ pe cont propriu.
Legătura formată între membrii grupului împuterniceṣte pe fiecare să îṣi descopere liderul interior ṣi să evolueze într-un mediu sigur ṣi propice dezvoltării.Este o experienṭă unică prin natura ei ṣi rezultatele se văd imediat

  1. Mentoring – mentorarea este ceea ce vrei, ce ai nevoie, ce te ajuta sa devii.

Daca esti lider sau antreprenor sau o persoana care pur si simplu isi doreste sa investeasca in propria persoana pentru a atinge potentialul maxim, meriti sa fii mentorat/a de Mihai. In sesiunile cu Mihai vei fi ghidat pas cu pas pentru a ajunge exact acolo unde iti doresti. El iti creaza o experienta unica ca tu sa obtii claritate si sa iti conturezi viziunea in viata personala si de businesss. Ca sa ajungi mai repede acolo unde iti doresti.