Misiunea mea

Daca cauti o metoda unica care sa te puna in miscare, un stil diferit pentru rezultate diferite, sinceritate, conectare si autenticitate… atunci esti în locul potrivit, la momentul potrivit. Mihai Cioban este omul potrivit pentru tine.

Un cuvant de la Mihai
“ Lucrez cu antreprenorii si companiile care inteleg ca cele mai importante “instrumente” de crestere a business-ului acum, sunt OAMENII. Intr-o piata care acum este în continuă schimbare, într-o economie în continuă schimbare, într-o viață în continuă schimbare, URGENTAREA autenticitătii și a îmbunătățirii procesului de gândire (mindset) și leadership sunt FUNDAMENTALE.

Am lucrat pana acum cu companii de top precum Coca-Cola, Banca Transilvania, Forever, Barum, Oriflame, N&C Consulting, Laser Triodental, Coral, Casa Hategan și alte companii care in acest moment prin autenticitatea lor fac o diferenta pe piata lor de profil.
Noul model de leadership este AUTENTICITATEA

Prin metoda lui unica, Mihai urgenteaza clientii si partenerii lui sa isi depaseasca limitele si sa isi gaseasca libertatea pentru ei si familiile lor. El pune pret pe practica si nu pe informatie. Pe actiune si nu pe confort (nu negociaza cu zona de confort si credintele limitative)

Are un caracter ṣi o personalitate puternica si este recunoscut pentru metoda lui autentica si sincera de a se lupta cu convingerile oamenilor ajutandu-i sa creasca pana la potentialul maxim.

De 12 ani in mediul business ca om de vanzari si antreprenor a cautat dezvoltarea la cel mai inalt nivel al educatiei.

Este pregatit si mentorat in leadership si comunicare de numarul 1 mondial John C. Maxwell, studiind si aplicand concepte ce au ajutat la dezvoltarea a peste 10 milioane de oameni din intreaga lume ṣi Top 500 companii la nivel international. Se dezvolta continuu in toate ariile vietii lui alături de Paul Martinelli, Grant Cardone, Harv Eker si Joe Vitale.
A creat 12 programe de dezvoltare pentru companii, antreprenori si traineri si creaza programe de pregatire personalizate pentru tine sau compania ta în zonele fundamentale:
– Leadership
– Mindset
– Excelenta in Comunicare si relationare
– Advance Sales
– Training motivational avansat
– Master Mind
– Coaching si Mentoring
– Train the trainer și certificare pentru trainerii din compania ta

De asemenea stilul sau autentic si unic atrage atentia in mediul public prin evenimente nationale si pentru publicul larg. Este un maestru al conectarii cu publicul si un speaker excepțional care motiveaza si incurajeaza audiența abordand temele necesare cum ar fi identificarea scopului in viata, leadership, mindset si succes. Promoveaza autenticitatea si libertatea de a ne trai talentul si menirea prin cele 8 programe avansate de dezvoltare personala special create pentru orice persoana cu sete de dezvoltare.

Este certificat internațional chiar de catre John Maxwell si de curand Mihai a devenit unul dintre directorii executivi a John Maxwell Team International.